TRVANLIVÉ

Štítky

Cena

Od
Do

VEGAN

ano

omega 9 - mastné kyseliny

55

omega 6 - mastné kyseliny

16

omega 3 - mastné kyseliny

7.5

z toho polyalkoholy

96

Betaglukany

2.3
2.6
3.4

BEZ LEPKU

ano

Alergeny

Čekankové slazení s příchutí medu 250g Viz. Foto Čekankové slazení s příchutí medu 4Slim je novinkou na trhu Low Carb sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.Čekankové slazení je zdravá a velmi chutná alternativa včelího medu vhodná pro všechny typy jeho užití navíc s velmi nízkým glykemickým indexem, s vysokým podílem vlákniny a mimořádně pozitivními prebiotickými účinky. Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Sladivost, dávkování a použití je stejné jako u medu.Čekankové slazení s příchutí medu 4Slim lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použito i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost čekankové slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!Jak už vypovídá název, Čekankové slazení s příchutí medu má přidáno medové aroma pro opravdové milovníky medu. Chuť od opravdového medu nerozeznáte a přitom si zachovává všechny benefity Originálu.Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, s vysokým podílem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou.

Čekankové slazení s příchutí medu 250g

Skladem

109 Kč bez DPH: 95 Kč

Detail

PÍSKAVICE - semena na klíčky 20g Klíčky pískavice mají obecnou zpevnění a omlazení těla, jsou nezbytným potravinovým doplňkem, pomáhají nám ve snadném vstřebávání bílkovin a tuků, to je vhodné zejména při dietách. Klíčky se vyznačují tím, že stimulují vylučování žaludečních šťáv a tím podporují trávení potravin. Dále mají klíčky příznivý vliv na hladinu cholesterolu v krvi a regeneraci všech tkání a podporují proces výroby červených krvinek. Doporučuje zejména pro rekonvalescenci, pro sportovce a lidi, kteří trpí žaludečními vředy. Klíčky Pískavice mají neobvykle příjemnou chuť, kterou musíte poznat. Doporučujeme je do salátů, těstovin, sendvičů, hodí se taky jako přísada do polévek a pomazánek (zejména sýrových) PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 - 6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PÍSKAVICE - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 25 Kč

Detail

VOJTĚŠKA (LUCERNA SETÁ)- semínka na klíčení 20g Klíčky vojtěšky jsou cenným zdrojem fytoestrogenů, rostlinné hormony, které přirozeně pomáhají bojovat s příznaky menopauzy. Vzhledem k vysokému obsahu vitamínů A, E, B-komplexu a stopový prvků, jsou klíčky vojtěšky doporučeny pro ženy během těhotenství a kojení, stejně jako lidem kteří nejedí maso - Vitamin B12 působí proti rakovině a onemocnění srdce, může posílit svaly, kosti a zuby. Doporučujeme především jako doplněk do sendvičů a salátů. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 - 6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
FAZOLE ADZUKI - semena na klíčky 50g Fazole Azduki je chuťově podobná fazoli mungo. Její červeno-hnědá semena jsou ceněná v jejich zdravotních přínosech a taky v oblastech hubnutí. Azuki klíčky pomáhají v léčbě příznaků infekce močového měchýře a chrání před anémií. Klíčky jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Perfektní pro každou asijskou kuchyni (doporučujeme s přidáním kari), mohou být přidány do všech druhů salátů, těstovin, rýže, zeleniny, a jako přísada nebo báze pro přípravu sladkých pokrmů. Je bohatým zdrojem minerálů, vitaminů (Vit. E, B2, B1, B6, B3) a lehce stravitelné bílkoviny, takže vegetariáni mohou používat fazole Adzuki jako skvělou alternativu masa. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

FAZOLE ADZUKI - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 25 Kč

Detail

HOŘČICE BÍLÁ - semena na klíčky 30g Klíčky Hořčice mají ostrou a výraznou chuť i vůni. Obsahuje fytoncidy, které mají schopnost ničit bakterie a podporují dobré fungování střev. Klíčky obsahují řadu prospěšných vitamínů zejména vitamín B2, dále A, B1 a C, dále flavonidy, saponiny, vlákninu a rostlinné hormony, které jsou prospěšné pro správnou regulaci celého těla. Doporučuje zejména pro pikantní pokrmy s masem a rybami. Stejné semena mohou být také použity jako koření pro nakládané zeleniny a domácí hořčice. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

HOŘČICE BÍLÁ - semena na klíčky 30g

Skladem

29 Kč bez DPH: 25 Kč

Detail

PŠENICE - semena na klíčky 50g Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa, niacinu, thiaminu a kyselinu pantotenovou. Pravidelná konzumace pšeničných klíčků chrání tělo před útokem volných radikálů, chrání tělo před stárnutím a zajišťuje řádné fungování svalů, včetně srdečního svalu a nervového systému. Pomáhá ke zvýšení imunity, posílení kůže, vlasů, nehtů a kostí. Pšeničné klíčky jsou připraveny k jídlu, když bílé klíčky dosahují délky zrna. Klíčky mají mirně nasládlou chuť, přidávají se do salátu, sendvičů, těstovin, jsou v hodné i do těsta pro všechny druhy pečiva. Díky delikátní chuti jsou skvělým doplňkem stravy pro děti. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PŠENICE - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 25 Kč

Detail

ČÍNSKÁ SMĚS - semena na klíčky 40g Čínská směs je složena z druhů, které jsou často používány v asijské kuchyni. Směs obsahuje druhy, které jsou neocenitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin, snižují hladinu "špatného" cholesterolu, a obsahují velké množství antioxidantů, které bojují proti tvorbě rakoviny a srdečních onemocnění. Vzhledem k obsahu kyseliny listové jsou klíčky vhodné zejména pro těhotné ženy. K dokonalé chuti připravte na pánvi s minimálním množstvím oleje, vhodné jako doplněk k ochucení, samotné s rýži, nebo jako samostatný pokrm. Složení směsi: Lens culinaris (čočka) -15% Pisum sativum (hrách) -15% Cicer arietinum (cizrna) -15% Clandestina Glycin (sója), - 15% Vigna radiata (fazole mungo) -20% Vigna angularis (fazole adzuki) -20% PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČÍNSKÁ SMĚS - semena na klíčky 40g

Skladem

29 Kč bez DPH: 25 Kč

Detail

BIOMISKA Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně jednoduché a efektivní. Rostlinné klíčky a výhonky představují biologicky nejcennější potravinu plnou vitamínů, enzymů a minerálů, které potřebujeme během celého roku. A vydrží vám naklíčené v chladničce až 14dní, můžete je tedy mít denně k dispozici. Co nechat klíčit Klíčit můžete prakticky cokoli – luštěniny, obiloviny, olejniny, brukvovité a různé další plodiny. Užívat si tak můžete řeřichy, mungo fazolkových klíčků, hrachu, čočky, cizrny, červené řepy, hořčice, ředkviček, pšenice špaldy a různých druhů obilí z vlastní produkce. A zkoušeli jste už populární mladý ječmen? Misky využijete kdykoli – rostliny klíčí ve vhodných podmínkách bez ohledu na roční období. Při výběru správných, tj. chemicky neošetřených semínek tak docílíte doma bio kvality, za kterou byste v obchodě draze platili. Semena luštěnin a obilnin koupíte běžně v obchodech. Vybírejte dle vzhledu, nejlépe v bio kvalitě, aby nebyla semena narušená a měla zachovánu vysokou klíčivost. Jak to funguje Dno misky naplňte vybranými semínky cca z 30 % plochy. Poté propláchněte, přikryjte víkem, postavte na tmavé místo a zalévejte vodou ráno a večer. Přebytečnou vodu, která už protekla všemi patry, pravidelně vylévejte. Po sklizení úrody patro misky opláchněte a můžete sázet znovu. Ideální je vysévat postupně, abyste měli neustále nějaké klíčky hotové. Rozměry: Průměr 20 cm Výška 16 cm Vyrobeno ze zdravotně nezávadného acrylskla, které má atest PZH 12282/93 Obsah balení: 3 ks klíčící misky o průměru 20 cm – možnost pěstovat 3 různé druhy klíčku současně 1 ks horní víko 3 ks odpadový sifon 1 ks záchytná miska pro přebytečnou vodu návod k použití KLÍČÍCÍ BIOMISKA - trojpatrová nakličovací miska

BIOMISKA

Skladem

329 Kč bez DPH: 272 Kč

Detail

Mouka PERNERKA pšeničná HRUBÁ 1kg Hrubá pšeničná mouka je oblíbenou surovinou pro přípravu knedlíků, těstovin, nudlí, noků, halušek, ale i drobenky na koláče. Hrubou pšeničnou mouku není vhodné kombinovat s ostatními typy či druhy mouk

Mouka PERNERKA pšeničná HRUBÁ 1kg

Skladem

26 Kč bez DPH: 23 Kč

Detail

Mouka PERNERKA pšeničná POLOHRUBÁ 1kg Pšeničná polohrubá mouka je oblíbenou surovinou při přípravě bábovek, perníku, bublaniny a dalších pokrmů. Můžete ji kombinovat s hladkou pšeničnou, špaldovou či jinou hladkou moukou.

Mouka PERNERKA pšeničná POLOHRUBÁ 1kg

Skladem

26 Kč bez DPH: 23 Kč

Detail

Mouka PERNERKA špaldová CELOZRNNÁ 1kg špaldová mouka Pernerka celozrnná

Mouka PERNERKA špaldová CELOZRNNÁ 1kg

Skladem

37 Kč bez DPH: 32 Kč

Detail

Mouka PERNERKA špaldová hladká 1kg špaldová mouka Pernerka hladká

Mouka PERNERKA špaldová hladká 1kg

Skladem

37 Kč bez DPH: 32 Kč

Detail

Mouka PERNERKA rýžová 1kg rýžová mouka Pernerka hladká
BEZ LEPKU

Mouka PERNERKA rýžová 1kg

Skladem

59 Kč bez DPH: 51 Kč

Detail

DIA Džem - Lesní směs 230g HAME Džem lesní směs pro diabetiky, džem nízkozkoenergetický, výrobek pro zvláštní výživu, sterilováno

DIA Džem - Lesní směs 230g HAME

Skladem

42 Kč bez DPH: 37 Kč

Detail

GASTRO - Majoránka 250g viz. foto

GASTRO - Majoránka 250g

Skladem

49 Kč bez DPH: 43 Kč

Detail

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 69 Kč

logo
logo
logo
logo