TRVANLIVÉ POTRAVINY

Štítky

Cena

Od
Do

VEGAN

ano

omega 9 - mastné kyseliny

55

omega 6 - mastné kyseliny

16

omega 3 - mastné kyseliny

7.5

z toho polyalkoholy

96

Betaglukany

2.3
2.6
3.4

BEZ LEPKU

ano

Alergeny

Bez přidaného cukru

ano

Bez lepku

ano

Bez laktózy

ano

Vhodné pro vegany

ano

Aktuální novinky

ano

S proteinem

ano

Nejprodávanější

ano
PŠENICE - semena na klíčky 50g Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa, niacinu, thiaminu a kyselinu pantotenovou. Pravidelná konzumace pšeničných klíčků chrání tělo před útokem volných radikálů, chrání tělo před stárnutím a zajišťuje řádné fungování svalů, včetně srdečního svalu a nervového systému. Pomáhá ke zvýšení imunity, posílení kůže, vlasů, nehtů a kostí. Pšeničné klíčky jsou připraveny k jídlu, když bílé klíčky dosahují délky zrna. Klíčky mají mirně nasládlou chuť, přidávají se do salátu, sendvičů, těstovin, jsou v hodné i do těsta pro všechny druhy pečiva. Díky delikátní chuti jsou skvělým doplňkem stravy pro děti. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PŠENICE - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ŘEDKVIČKA - semena na klíčky 20g Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, ( 2 krát více než u kořenové ředkvičky). Je to skvělý lék na nachlazení, posiluje imunitu, vhodné taky jako prevence proti nachlazení. Vysoký obsah síry v klíčcích má příznivý vliv na stav pokožky, vlasů a nehtů. Klíčky mají pikantní, mírně pálivou svěží chuť téměř totožnou s kořenovou ředkvičkou. Doporučujeme přidávat do salátů, sendvičů, tvarohů a do polévek. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ŘEDKVIČKA - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g Klíčky slunečnice jsou ideální pro přípravu salátů a sendvičů. Pomáhají k celkovému zlepšení metabolismu díky přítomnosti hodnotných vitamínů (A, C, D, PP), živin, enzymů, minerálních soli (hořčík, zinek, železo, vápenaté soli). PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

KADEŘÁVEK ČERVENÝ – semena na klíčky 30g Klíčky kadeřávku obsahují velké množství vitamínu C, který může mít pozitivní vliv na imunitu těla. Vzhledem k vysokému obsahu hodnotné vlákniny, mohou klíčky kadeřávku přispívat ke snížení obezity a cukrovky. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g Klíčky červené řepy, kromě velkého množství vitamínů A, C, B1, obsahují kyselinu listovou a dva vzácné kovy, rubidium a cesium, jejichž nedostatek může způsobovat nevolnost, podráždění a neklidný spánek. Betacyanin, látka odpovědná za červenou barvu řepy, může mít protirakoviné účinky, může snižovat krevní tlak a okyselovat tělo PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g

Skladem

32 Kč bez DPH: 29 Kč

Detail

Müsli samuraje do kapsy (min. odběr 6 ks) Jiří „BJP“ Procházka, první český šampion UFC, ukázal, že to umí rozjet! A jako správný Mixiťák má i on svoje vlastní müsli. Možná ho už znáte, ale nyní si ho můžete vzít všude s sebou. Jirku do kapsy asi jen tak nestrčíte, ale jeho müsli v cestovní verzi můžete.Složení:sójové vločky 14,8 %, plátky mandlí 13 %, sušené višně 12 %, slunečnicová semena 12 %, ovesné lupínky 10 %, kukuřičné lupínky 8 % (kukuřice 94 %, cukr, jedlá sůl), syrovátkové crispies 7,5 % (mléčné proteiny, bramborový škrob), jádra pekanových ořechů 6 %, čokoládové pecky hořké 6 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin; v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 50 %), sušená jablka 5 %, vláknina 5 % (pšeničné otruby 41,5 %, pšeničná mouka celozrnná 17,6 %, kukuřičná vláknina 15,5 %, cukr, glukóza, kukuřičný škrob, emulgátor: slunečnicový lecitin; ječný sladový výtažek, slunečnicový olej s rozmarýnem (slunečnicový olej, antioxidant: extrakt z rozmarýnu), skořice 0,3 %, přírodní medové aroma, minerální látka: uhličitan vápenatý), mletá skořicová kůra 0,7 %Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů a sezamu. Může obsahovat části skořápek.Energetická hodnota1880.0 kJ449.0 kcalTuky23.0 gz toho nasycené mastné kyseliny3.1 gSacharidy39.0 gz toho cukry20.0 gVláknina10.0 gBílkoviny21.0 gSůl0.23 g

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 69 Kč

logo
logo
logo
logo