SPECIÁLNÍ STRAVA

Štítky

Cena

Od
Do
ŘEDKVIČKA - semena na klíčky 20g Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, ( 2 krát více než u kořenové ředkvičky). Je to skvělý lék na nachlazení, posiluje imunitu, vhodné taky jako prevence proti nachlazení. Vysoký obsah síry v klíčcích má příznivý vliv na stav pokožky, vlasů a nehtů. Klíčky mají pikantní, mírně pálivou svěží chuť téměř totožnou s kořenovou ředkvičkou. Doporučujeme přidávat do salátů, sendvičů, tvarohů a do polévek. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
FAZOLE MUNGO - semena na klíčky 50g Mungo klíčky vládnou nad všemi, zejména mají vytříbený vzhled, skvělou chuť a vysokou nutriční hodnotu. Klíčky jsou velmi chutné, křupavé a mají chuť čerstvého mladého hrášku. Perfektní pro každou asijskou kuchyni (doporučujeme s přidáním kari), mohou být přidány do všech druhů salátů, těstovin, rýže a zeleniny, jak za tepla tak za studena. Jsou bohatým zdrojem minerálních látek a vitaminů (vit. E, B2, B1, B6, B3) a lehce stravitelné bílkoviny. Mungo klíčky také mohou snižovat hladinu "špatného" cholesterolu. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

FAZOLE MUNGO - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

JEMNÁ SMĚS - semena na klíčky 20g KLÍČKY TÉTO JEMNÉ SMĚSI SE HODÍ DO KAŽDÉHO JÍDLA, hodí se kamkoli,ale i samostatně je velmi výborná, je to IDEÁLNÍ VOLBA PRO ZAČÁTEK. Klíčky jsou bohaté na všechno, v tomto mixu najdete nejvíce cenných látek, minerálů, aminokyselin a vitamínů. Klíčky obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků (jód, mangan, lithium, selen). Pravidelná konzumace klíčků snižuje množství špatného cholesterol a reguluje trávení. Klíčky obsahují látky, které působí proti virům a nádorům. Doporučujeme obsahuje směs semen, zejména fazole, čočka, sója, brokolice... PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

JEMNÁ SMĚS - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ČERVENÉ ZELÍ - semena na klíčky 10g Klíčky červeného zelí jsou vynikajícím zdrojem vitaminů A a C a B, E, H, K, PP, také obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků, jako je jód, mangan, selen a lithia. Vysoký obsah antioxidantů dokáže posílit imunitní systém, nervový systém, kosti, zuby a lymfatické uzliny. Červené zelí stejně jako Brokolice obsahuje sulforaphan - látku pro léčbu rakoviny, také podporuje funkce srdce a zlepšují funkci mozku, koncentrace sulforaphanu v klíčcích zelí je mnohem vyšší než ve klasickém hlávkovém zelí. Klíčky jsou připravené k jídlu, když dosáhnou délky cca 2,5. - 3 cm. Klíčky chutnají jako čerstvá hlávka zelí. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 2 - 3 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČERVENÉ ZELÍ - semena na klíčky 10g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ČÍNSKÁ SMĚS - semena na klíčky 40g Čínská směs je složena z druhů, které jsou často používány v asijské kuchyni. Směs obsahuje druhy, které jsou neocenitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin, snižují hladinu "špatného" cholesterolu, a obsahují velké množství antioxidantů, které bojují proti tvorbě rakoviny a srdečních onemocnění. Vzhledem k obsahu kyseliny listové jsou klíčky vhodné zejména pro těhotné ženy. K dokonalé chuti připravte na pánvi s minimálním množstvím oleje, vhodné jako doplněk k ochucení, samotné s rýži, nebo jako samostatný pokrm. Složení směsi: Lens culinaris (čočka) -15% Pisum sativum (hrách) -15% Cicer arietinum (cizrna) -15% Clandestina Glycin (sója), - 15% Vigna radiata (fazole mungo) -20% Vigna angularis (fazole adzuki) -20% PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČÍNSKÁ SMĚS - semena na klíčky 40g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

RUKOLA - semínka na klíčení 10g Klíčky semen rukoly jsou bohaté na látky potřebné pro náš organismus. Vláknina a mastná kyselina omega-3 obsažené v rukole stimulují chuť k jídlu, pomáhají k trávení, čistí tělo od toxinů, posilují imunitní systém, pomáhají ke zlepšení krevního oběhu a mají antibakteriální vliv na tělo a pomáhají v boji proti rakovině. Klíčky rukoly, stejně jako její listy se používají jako afrodiziakum. Kromě toho, jsou klíčky bohaté na mikročástice jako je zinek, fosfor, hořčík, měď, draslík, síru, vápník, železo a vitaminy A, C, F, B. Klíčky rukoly s příjemnou chutí můžou být využity jak v teplé tak studené kuchyni. Používáme na: sendviče, těstoviny, saláty, sýry, omáčky a jako doplněk do polévek. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

RUKOLA - semínka na klíčení 10g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ŘEŘICHA - semínka na klíčení 30g Klíčky řeřichy mají jasnou pikantní chuť, jsou bohatým zdrojem vitaminů C, PP, P, B, a minerálních látek, jako je draslík, hořčík, vápník, síry a stopových prvků. Klíčky obsahují silný antioxidant, přispívají k posílení organismu, zlepšení stavu pokožky, nehtů a vlasů. Klíčky blahodárně stimulují zažívací trakt a povzbuzují chuť k jídlu, snižují hladinu cukru v krvi, proto jsou doporučovány pro diabetiky. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ŘEŘICHA - semínka na klíčení 30g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

BIOMISKA Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně jednoduché a efektivní. Rostlinné klíčky a výhonky představují biologicky nejcennější potravinu plnou vitamínů, enzymů a minerálů, které potřebujeme během celého roku. A vydrží vám naklíčené v chladničce až 14dní, můžete je tedy mít denně k dispozici. Co nechat klíčit Klíčit můžete prakticky cokoli – luštěniny, obiloviny, olejniny, brukvovité a různé další plodiny. Užívat si tak můžete řeřichy, mungo fazolkových klíčků, hrachu, čočky, cizrny, červené řepy, hořčice, ředkviček, pšenice špaldy a různých druhů obilí z vlastní produkce. A zkoušeli jste už populární mladý ječmen? Misky využijete kdykoli – rostliny klíčí ve vhodných podmínkách bez ohledu na roční období. Při výběru správných, tj. chemicky neošetřených semínek tak docílíte doma bio kvality, za kterou byste v obchodě draze platili. Semena luštěnin a obilnin koupíte běžně v obchodech. Vybírejte dle vzhledu, nejlépe v bio kvalitě, aby nebyla semena narušená a měla zachovánu vysokou klíčivost. Jak to funguje Dno misky naplňte vybranými semínky cca z 30 % plochy. Poté propláchněte, přikryjte víkem, postavte na tmavé místo a zalévejte vodou ráno a večer. Přebytečnou vodu, která už protekla všemi patry, pravidelně vylévejte. Po sklizení úrody patro misky opláchněte a můžete sázet znovu. Ideální je vysévat postupně, abyste měli neustále nějaké klíčky hotové. Rozměry: Průměr 20 cm Výška 16 cm Vyrobeno ze zdravotně nezávadného acrylskla, které má atest PZH 12282/93 Obsah balení: 3 ks klíčící misky o průměru 20 cm – možnost pěstovat 3 různé druhy klíčku současně 1 ks horní víko 3 ks odpadový sifon 1 ks záchytná miska pro přebytečnou vodu návod k použití KLÍČÍCÍ BIOMISKA - trojpatrová nakličovací miska

BIOMISKA

Skladem

329 Kč bez DPH: 272 Kč

Detail

BROKOLICE - semínka na klíčky 10g Klíčky ze semínek brokolice jsou zdrojem hodnotných živin pro tělo, jako vitaminy A, C, B1, B2, PP, stopové prvky (vápník, železo, fosfor, hořčík), enzymy a další prvky. Nejcennější v brokolici je Sulforafan - látka proti rakovině, koncentrace v klíčcích je 200 krát vyšší než v samotné brokolici. Vzhledem k vysokému obsahu antioxidantů brokolice pomáhá ke snížení krevního tlaku, prevenci kardiovaskulárních onemocnění a mrtvice, dále stimuluje imunitní a nervový systém. Klíčky Brokolice mají pikantnější chuť, ideální pro saláty a sendviče. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

BROKOLICE - semínka na klíčky 10g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

PIKANTNÍ SMĚS - semena na klíčky 20g KLÍČKY TÉTO PIKANTNÍ SMĚSI SE HODÍ DO KAŽDÉHO JÍDLA, hodí se kamkoli,ale i samostatně je velmi výborná, je to IDEÁLNÍ VOLBA PRO ZAČÁTEK. Klíčky jsou bohaté na všechno, v tomto mixu najdete nejvíce cenných látek, minerálů, aminokyselin a vitamínů. Klíčky obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků (jód, mangan, lithium, selen). Pravidelná konzumace klíčků snižuje množství špatného cholesterol a reguluje trávení. Klíčky obsahují látky, které působí proti virům a nádorům. Doporučujeme obsahuje směs semen, zejména fazole, hořčice, čočka, ředkvička, brokolice... PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PIKANTNÍ SMĚS - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

Sladidlo z čekanky Klasik 350g Nový Klasik vylepšuje vlastnosti původního produktu snížením obsahu sacharidu o 1,5% a zvýšením množství vlákniny až na 63,5%. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné vlákniny, sníženou energetickou hodnotou a malým obsahem klasického cukru. Chuťový profil je velmi příjemný, nově doladěný sladidlem ze stévie. Klasik se tak stává výrazně zdravější alternativou cukru, medu a také řady sirupů s vysokým obsahem cukru a fruktózy, jako jsou agávový, datlový nebo javorový sirup, protože obsahuje v průměru o 3,5x méně sacharidů a mnohonásobně více prospěšné vlákniny. Sladidlo z čekanky Klasik lze nyní použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými běžným cukrem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Doporučené dávkování 15 - 30 g denně. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 51%), rozpustná vláknina, sladidlo steviol-glykosidy, zvlhčující látka glycerol, karamel. Uchovávejte v temnu a chladu. Případný sediment není na závadu. Vyrobeno v České republice.
Sleva VÝPRODEJ

Sladidlo z čekanky Klasik 350g

Skladem

107 Kč 119 Kč bez DPH: 96 Kč

Detail

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g Klíčky slunečnice jsou ideální pro přípravu salátů a sendvičů. Pomáhají k celkovému zlepšení metabolismu díky přítomnosti hodnotných vitamínů (A, C, D, PP), živin, enzymů, minerálních soli (hořčík, zinek, železo, vápenaté soli). PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g Klíčky červené řepy, kromě velkého množství vitamínů A, C, B1, obsahují kyselinu listovou a dva vzácné kovy, rubidium a cesium, jejichž nedostatek může způsobovat nevolnost, podráždění a neklidný spánek. Betacyanin, látka odpovědná za červenou barvu řepy, může mít protirakoviné účinky, může snižovat krevní tlak a okyselovat tělo PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

FAZOLE ADZUKI - semena na klíčky 50g Fazole Azduki je chuťově podobná fazoli mungo. Její červeno-hnědá semena jsou ceněná v jejich zdravotních přínosech a taky v oblastech hubnutí. Azuki klíčky pomáhají v léčbě příznaků infekce močového měchýře a chrání před anémií. Klíčky jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Perfektní pro každou asijskou kuchyni (doporučujeme s přidáním kari), mohou být přidány do všech druhů salátů, těstovin, rýže, zeleniny, a jako přísada nebo báze pro přípravu sladkých pokrmů. Je bohatým zdrojem minerálů, vitaminů (Vit. E, B2, B1, B6, B3) a lehce stravitelné bílkoviny, takže vegetariáni mohou používat fazole Adzuki jako skvělou alternativu masa. PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

FAZOLE ADZUKI - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

PÍSKAVICE - semena na klíčky 20g Klíčky pískavice mají obecnou zpevnění a omlazení těla, jsou nezbytným potravinovým doplňkem, pomáhají nám ve snadném vstřebávání bílkovin a tuků, to je vhodné zejména při dietách. Klíčky se vyznačují tím, že stimulují vylučování žaludečních šťáv a tím podporují trávení potravin. Dále mají klíčky příznivý vliv na hladinu cholesterolu v krvi a regeneraci všech tkání a podporují proces výroby červených krvinek. Doporučuje zejména pro rekonvalescenci, pro sportovce a lidi, kteří trpí žaludečními vředy. Klíčky Pískavice mají neobvykle příjemnou chuť, kterou musíte poznat. Doporučujeme je do salátů, těstovin, sendvičů, hodí se taky jako přísada do polévek a pomazánek (zejména sýrových) PŘÍPRAVA klíčků Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 - 6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PÍSKAVICE - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

VOJTĚŠKA (LUCERNA SETÁ)- semínka na klíčení 20g Klíčky vojtěšky jsou cenným zdrojem fytoestrogenů, rostlinné hormony, které přirozeně pomáhají bojovat s příznaky menopauzy. Vzhledem k vysokému obsahu vitamínů A, E, B-komplexu a stopový prvků, jsou klíčky vojtěšky doporučeny pro ženy během těhotenství a kojení, stejně jako lidem kteří nejedí maso - Vitamin B12 působí proti rakovině a onemocnění srdce, může posílit svaly, kosti a zuby. Doporučujeme především jako doplněk do sendvičů a salátů. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 - 6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
VANILKOVÝ NECUKR 240G Složení: erythritol; extrakt z pravé bourbonské vanilky 3%. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Je určen pro všechny spotřebitele s výjimkou dětí, které jsou mladší než 1 rok života.

VANILKOVÝ NECUKR 240G

Skladem

169 Kč bez DPH: 151 Kč

Detail

Sladidlo z čekanky NATURAL 350g Čekankový sirup Natural 4Slim je low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny. Pokrmy nebo nápoje připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu rozpustné vlákniny, u které se předpokládají významné prebiotické účinky (výživa pro střevní biom tvořený přátelskými bakteriemi), může mít tento sirup rovněž velmi pozitivní vliv na tuto mikroflóru tlustého střeva, zodpovědnou za lidskou imunitu. Sirup Natural v inovovaném složení je vyvinut jako reakce na požadavky zákazníků, kteří vyžadují co nejčistší vlákninový produkt, bez přísad a sladidel, s neutrální sladivou chutí vhodnou k univerzálnímu slazení nápojů a pokrmů bez změny jejich chuti a nevytvářející návyk na silně slazené pokrmy. Protože produkt Natural neobsahuje žádná přidaná sladidla, je jeho sladivost asi o 40 % nižší než u Čekankového sirupu Originál. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Složení: extrakt z kořene čekanky (51 %), rozpustná vláknina Jedná se o čistý produkt bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, vhodný pro vegetariány i vegany, bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry v množství pouhých 8 %. Doporučené dávkování: 10-25 g denně Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Země původu primární složky: EU Skladování: mimo dosah malých dětí, v originálním balení, při pokojové teplotě, chránit před přímým světlem a vlhkostí. Případný sediment nebo kolísání barevného odstínu způsobené přírodním původem produktu není na závadu.

Sladidlo z čekanky NATURAL 350g

Skladem

99 Kč bez DPH: 88 Kč

Detail

ČOČKA - semínka na klíčení 20g Klíčky čočky jsou bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů B1, B2, PP, a mnoho dalších základních živin, jako jsou vápník, fosfor, železo, karoten nezbytné pro řádné fungování nervového systému, kostí a cév. Vláknina pomáhá odstranit toxiny z těla. Klíčky jsou bohaté na kyselinu listovou. Klíčky čočky mohou jíst lidé, kteří nemůžou stravu obsahující železo. Je to velmi vhodná strava pro těhotné ženy. Můžete je přidat do salátů, sendvičů, hlavních jídel, past a tvarohů. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČOČKA - semínka na klíčení 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

SKOŘICOVÝ NECUKR 240G erythritol; BIO cejlonská skořice* mletá (Cinnamomum zeylanicum) 12%. *Produkt ekologického zemědělství Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Je určen pro všechny spotřebitele s výjimkou dětí, které jsou mladší než 1 rok života.

SKOŘICOVÝ NECUKR 240G

Skladem

149 Kč bez DPH: 133 Kč

Detail

Čekankové slazení pro děti 250g Čekankové slazení pro děti 4Slim je novinkou na trhu sladidel.Jedná se o Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk!Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s pootravinami obsahujícími cukr.Sladivost produktu je 40 % sladivosti medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku.Jediným rozdílem oproti Čekankovému sirupu Originál je, že neobsahuje ani stopu sukralózy. Má tedy pocitově o něco nižší sladivost než Originál, ale stále je Čekankové slazení pro děti dostatečně sladké. Cílem je nezvykat děti příliš na cukr a sladkosti.Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, bez alergenů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, pro vegetariány i vegany, bez přádavku cukru. Osahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Čekankové slazení pro děti 250g

Skladem

99 Kč bez DPH: 88 Kč

Detail

BIO MATCHA TEA HARMONY 30 x 2g BIO Matcha Tea Harmony obsahuje 30 kusů 2g sáčků. Díky tomu je Matcha Tea neustále čerstvý a nemusí se nijak odměřovat. Velmi šikovné a navíc praktické

BIO MATCHA TEA HARMONY 30 x 2g

Skladem

319 Kč bez DPH: 285 Kč

Detail

KADEŘÁVEK ČERVENÝ – semena na klíčky 30g Klíčky kadeřávku obsahují velké množství vitamínu C, který může mít pozitivní vliv na imunitu těla. Vzhledem k vysokému obsahu hodnotné vlákniny, mohou klíčky kadeřávku přispívat ke snížení obezity a cukrovky. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
Čekankové slazení s příchutí medu 250g Čekankové slazení s příchutí medu 4Slim je novinkou na trhu Low Carb sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.Čekankové slazení je zdravá a velmi chutná alternativa včelího medu vhodná pro všechny typy jeho užití navíc s velmi nízkým glykemickým indexem, s vysokým podílem vlákniny a mimořádně pozitivními prebiotickými účinky. Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Sladivost, dávkování a použití je stejné jako u medu.Čekankové slazení s příchutí medu 4Slim lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použito i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost čekankové slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!Jak už vypovídá název, Čekankové slazení s příchutí medu má přidáno medové aroma pro opravdové milovníky medu. Chuť od opravdového medu nerozeznáte a přitom si zachovává všechny benefity Originálu.Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, s vysokým podílem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou.

Čekankové slazení s příchutí medu 250g

Skladem

109 Kč bez DPH: 97 Kč

Detail

Stolní sladidlo dávkovač 1200 ks
sladidla: cyklamát 67%, sacharin 7%; regulátor kyselosti: uhličitan sodný; kyselina: citronan sodný; LAKTÓZA

Stolní sladidlo dávkovač 1200 ks

Skladem

45 Kč bez DPH: 40 Kč

Detail

PŠENICE - semena na klíčky 50g Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa, niacinu, thiaminu a kyselinu pantotenovou. Pravidelná konzumace pšeničných klíčků chrání tělo před útokem volných radikálů, chrání tělo před stárnutím a zajišťuje řádné fungování svalů, včetně srdečního svalu a nervového systému. Pomáhá ke zvýšení imunity, posílení kůže, vlasů, nehtů a kostí. Pšeničné klíčky jsou připraveny k jídlu, když bílé klíčky dosahují délky zrna. Klíčky mají mirně nasládlou chuť, přidávají se do salátu, sendvičů, těstovin, jsou v hodné i do těsta pro všechny druhy pečiva. Díky delikátní chuti jsou skvělým doplňkem stravy pro děti. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PŠENICE - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

Hořká čokoláda 85% Belgian 100g Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emugátor: sojový lecitinMin. obsah kakaa 85%Může obsahovat stopy ořechů, mléka, lepku

Hořká čokoláda 85% Belgian 100g

Skladem

69 Kč bez DPH: 62 Kč

Detail

Kešu mouka 200g - DMT 12/2023 Složení: Kešu mouka 200g Mletá jádra kešu ořechů.   Výrobek může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody, sezam a lepek.   Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Sleva VÝPRODEJ

Kešu mouka 200g - DMT 12/2023

22 Kč 72 Kč bez DPH: 19 Kč

Detail

Čekankový topping BORŮVKA 330g
Sleva VÝPRODEJ

Čekankový topping BORŮVKA 330g

Skladem

188 Kč 209 Kč bez DPH: 168 Kč

Detail

Čekankový sirup Originál 1,2kg - AKČNÍ CENA Čekankový Originál low carb obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly. Je vhodný také pro použití při redukční nízkoenergetickém stravování. Dostatek rozpustné vlákniny pozitivně ovlivňuje pocit sytosti. A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Tento produkt je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent! Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového originálu vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob. Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g zhruba 4 g tuku. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy. Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,1%). Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Uchovávejte v temnu a chladu. Vyrobeno v České republice.
Akce

Čekankový sirup Originál 1,2kg - AKČNÍ CENA

Skladem

299 Kč bez DPH: 267 Kč

Detail

Sladidlo z čekanky NATURAL 350g - DMT 5/2024 Čekankový sirup Natural 4Slim je low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny. Pokrmy nebo nápoje připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu rozpustné vlákniny, u které se předpokládají významné prebiotické účinky (výživa pro střevní biom tvořený přátelskými bakteriemi), může mít tento sirup rovněž velmi pozitivní vliv na tuto mikroflóru tlustého střeva, zodpovědnou za lidskou imunitu. Sirup Natural v inovovaném složení je vyvinut jako reakce na požadavky zákazníků, kteří vyžadují co nejčistší vlákninový produkt, bez přísad a sladidel, s neutrální sladivou chutí vhodnou k univerzálnímu slazení nápojů a pokrmů bez změny jejich chuti a nevytvářející návyk na silně slazené pokrmy. Protože produkt Natural neobsahuje žádná přidaná sladidla, je jeho sladivost asi o 40 % nižší než u Čekankového sirupu Originál. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Složení: extrakt z kořene čekanky (51 %), rozpustná vláknina Jedná se o čistý produkt bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, vhodný pro vegetariány i vegany, bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry v množství pouhých 8 %. Doporučené dávkování: 10-25 g denně Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Země původu primární složky: EU Skladování: mimo dosah malých dětí, v originálním balení, při pokojové teplotě, chránit před přímým světlem a vlhkostí. Případný sediment nebo kolísání barevného odstínu způsobené přírodním původem produktu není na závadu.

Sladidlo z čekanky NATURAL 350g - DMT 5/2024

Skladem

79 Kč 99 Kč bez DPH: 71 Kč

Detail

Quinoa červená 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa červená je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo na sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa červená 100 %     Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem. Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.       Výživová hodnota (na 100 g)     Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa červená 25 kg

8 120 Kč bez DPH: 7 250 Kč

Detail

Quinoa bílá 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa bílá je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa bílá 100 %     Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.   Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.         Výživová hodnota (na 100 g)     Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa bílá 25 kg

3 920 Kč bez DPH: 3 500 Kč

Detail

Maca peruánská MIX gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská MIX gelatinized, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská červená gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Červená Maca je sice pěstována méně, ale i tak se může pyšnit řadou vlastností, které působí příznivě na lidský organismus. Je dobrá k navýšení energie, zmírňuje příznaky menopauzy, podporuje zdraví prostaty a posiluje paměť.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized červená, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Quinoa černá 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa černá je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo na sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa černá 100 % Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.   Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.   Výživová hodnota (na 100 g)  Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa černá 25 kg

6 888 Kč bez DPH: 6 150 Kč

Detail

Maca peruánská žlutá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized žlutá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská extrakt, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská extrakt, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 1441 kJ / 343 kcal Tuky 0,98 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 70 g z toho cukry 3 g Bílkoviny 13,7 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská černá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Maca černá působí na regeneraci, afrodisiakum, očista, energie, vitalita, hojení ran, zmírnění negativních následků chemoterapie, klouby, kosti, pokožka a jiné. Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized černá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

GLS

logo
logo