Oznámení
položka GASTRO - Steak 500g byla přidána k oblíbeným

TRVANLIVÉ POTRAVINY

Štítky

Cena

Od
Do

VEGAN

ano

omega 9 - mastné kyseliny

55

omega 6 - mastné kyseliny

16

omega 3 - mastné kyseliny

7.5

z toho polyalkoholy

96

Betaglukany

2.3
2.6
3.4

BEZ LEPKU

ano

Alergeny

Bez přidaného cukru

ano

Bez lepku

ano

Bez laktózy

ano

Vhodné pro vegany

ano

Aktuální novinky

ano

S proteinem

ano

Nejprodávanější

ano

PARAM

PŠENICE - semena na klíčky 50g Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa, niacinu, thiaminu a kyselinu pantotenovou. Pravidelná konzumace pšeničných klíčků chrání tělo před útokem volných radikálů, chrání tělo před stárnutím a zajišťuje řádné fungování svalů, včetně srdečního svalu a nervového systému. Pomáhá ke zvýšení imunity, posílení kůže, vlasů, nehtů a kostí. Pšeničné klíčky jsou připraveny k jídlu, když bílé klíčky dosahují délky zrna. Klíčky mají mirně nasládlou chuť, přidávají se do salátu, sendvičů, těstovin, jsou v hodné i do těsta pro všechny druhy pečiva. Díky delikátní chuti jsou skvělým doplňkem stravy pro děti. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

PŠENICE - semena na klíčky 50g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

ŘEDKVIČKA - semena na klíčky 20g Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, ( 2 krát více než u kořenové ředkvičky). Je to skvělý lék na nachlazení, posiluje imunitu, vhodné taky jako prevence proti nachlazení. Vysoký obsah síry v klíčcích má příznivý vliv na stav pokožky, vlasů a nehtů. Klíčky mají pikantní, mírně pálivou svěží chuť téměř totožnou s kořenovou ředkvičkou. Doporučujeme přidávat do salátů, sendvičů, tvarohů a do polévek. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ŘEDKVIČKA - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g Klíčky slunečnice jsou ideální pro přípravu salátů a sendvičů. Pomáhají k celkovému zlepšení metabolismu díky přítomnosti hodnotných vitamínů (A, C, D, PP), živin, enzymů, minerálních soli (hořčík, zinek, železo, vápenaté soli). PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

SLUNEČNICE - semena na klíčky 20g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

KADEŘÁVEK ČERVENÝ – semena na klíčky 30g Klíčky kadeřávku obsahují velké množství vitamínu C, který může mít pozitivní vliv na imunitu těla. Vzhledem k vysokému obsahu hodnotné vlákniny, mohou klíčky kadeřávku přispívat ke snížení obezity a cukrovky. PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.
ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g Klíčky červené řepy, kromě velkého množství vitamínů A, C, B1, obsahují kyselinu listovou a dva vzácné kovy, rubidium a cesium, jejichž nedostatek může způsobovat nevolnost, podráždění a neklidný spánek. Betacyanin, látka odpovědná za červenou barvu řepy, může mít protirakoviné účinky, může snižovat krevní tlak a okyselovat tělo PŘÍPRAVA klíčků: Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

ČERVENÁ ŘEPA – semena na klíčky 10g

Skladem

29 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

Bobule v rejži (VO) 380g Bezlepková rýžová kaše s jogurtem a bobuloidním ovocem.. zkrátka 50g zalít 100ml horké vody a radost je na světě!

Bobule v rejži (VO) 380g

189 Kč bez DPH: 169 Kč

Detail

Quinoa černá 500 g Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa černá je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo na sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa černá 100 % Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.   Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.   Výživová hodnota (na 100 g)  Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa černá 500 g

161 Kč bez DPH: 144 Kč

Detail

Tarhoňa 5 kg Tarhoňa je druh těstovinové rýže, používané hlavně ve slovenské a maďarské kuchyni. Jsou to drobné nočky z nudlového těsta vyrobené z hrubé mouky a vajec, které se vypracují v těsto dost tuhé na to, aby šlo nastrouhat na malé kousky. Ty se pak suší na slunci nebo v mírně rozpálené troubě a uchovávají se do zásoby. Tarhoňa se vaří jako příloha, zejména k perkeltu, používá se jako zavářka do polévek nebo se může jíst samotná, opečená na sádle a posypaná paprikou. Složení: Semolina z tvrdé pšenice Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem. Víte že? Tarhoňa má více způsobů úpravy. Ve městě Szentes se například uvaří ve vodě a pak se smíchá se zakysanou smetanou nebo s vajíčkem. Ve většině případů se napřed na sucho podusí na sádle s cibulkou nebo na oleji. Poté se ochutí červenou paprikou a uvaří se ve slané vodě. V oblasti Nagykunság se zase vaří na slanině s cibulí a bramborami. Dělá se z ní i mléčná kaše, kdy se tarhoňa po dušení na tuku podlije mlékem a uvaří do měkka.         Výživová hodnota (100g)     Energie 355 kcal Tuky 0.7 g z toho nasycené MK 0.2 g Sacharidy 75 g z toho cukry 3.2 g Bílkoviny 12 g Sůl 0.01 g

Tarhoňa 5 kg

392 Kč bez DPH: 350 Kč

Detail

Mixitky BEZ LEPKU - Čokoláda (min. odběr 20 ks) Dostali jsme vypečený nápad - upéct Mixitku plnou čokolády. A tak se zrodila ovesná tyčinka bez lepku s 12 % lahodných čokoládových kousků. Bohatou recepturu doplňuje bombucké máslo, quinoa, kvalitní kakao a k oslazení jsme použili agávový sirup. 
Banán medový (VO - 3 kg) Na banány už se nemusí čekat fronta, naopak ony se těší na Vás. Věděli jste, že jsou celosvětově čtvrtou nejkonzumovanější plodinou a že bylo popsáno již 300 druhů? Tentokrát nemusíte řešit, zda jej oloupete od bubáka nebo od stopky.

Banán medový (VO - 3 kg)

734 Kč bez DPH: 655 Kč

Detail

Mixitky BEZ LEPKU - Jablko + Skořice (min. odběr 20 ks) Doprodej skladových zásob.Po datlích a jablku sladká, po skořici voňavá. Taková je tato tyčinka Mixitka vyladěná z vloček, ovoce, oříšků a dalších dobrot do perfektního společníka na cesty, procházku, sport i do práce.

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 69 Kč

logo
logo
logo
logo