SPECIÁLNÍ STRAVA

Štítky

Cena

Od
Do

z toho polyalkoholy

96
Čekankový topping BORŮVKA 330g
Sleva VÝPRODEJ

Čekankový topping BORŮVKA 330g

Skladem

188 Kč 209 Kč bez DPH: 168 Kč

Detail

Kešu mouka 200g - DMT 12/2023 Složení: Kešu mouka 200g Mletá jádra kešu ořechů.   Výrobek může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody, sezam a lepek.   Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Sleva VÝPRODEJ

Kešu mouka 200g - DMT 12/2023

Skladem

36 Kč 72 Kč bez DPH: 32 Kč

Detail

Čekankový sirup Originál 1,2kg - AKČNÍ CENA Čekankový Originál low carb obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly. Je vhodný také pro použití při redukční nízkoenergetickém stravování. Dostatek rozpustné vlákniny pozitivně ovlivňuje pocit sytosti. A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Tento produkt je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent! Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového originálu vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob. Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g zhruba 4 g tuku. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy. Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,1%). Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Uchovávejte v temnu a chladu. Vyrobeno v České republice.
Akce Novinka

Čekankový sirup Originál 1,2kg - AKČNÍ CENA

Skladem

299 Kč bez DPH: 267 Kč

Detail

Maca peruánská žlutá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized žlutá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská extrakt, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská extrakt, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 1441 kJ / 343 kcal Tuky 0,98 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 70 g z toho cukry 3 g Bílkoviny 13,7 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská černá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Maca černá působí na regeneraci, afrodisiakum, očista, energie, vitalita, hojení ran, zmírnění negativních následků chemoterapie, klouby, kosti, pokožka a jiné. Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized černá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská MIX gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská MIX gelatinized, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Sladidlo z čekanky NATURAL 350g - DMT 5/2024 Čekankový sirup Natural 4Slim je low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny. Pokrmy nebo nápoje připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu rozpustné vlákniny, u které se předpokládají významné prebiotické účinky (výživa pro střevní biom tvořený přátelskými bakteriemi), může mít tento sirup rovněž velmi pozitivní vliv na tuto mikroflóru tlustého střeva, zodpovědnou za lidskou imunitu. Sirup Natural v inovovaném složení je vyvinut jako reakce na požadavky zákazníků, kteří vyžadují co nejčistší vlákninový produkt, bez přísad a sladidel, s neutrální sladivou chutí vhodnou k univerzálnímu slazení nápojů a pokrmů bez změny jejich chuti a nevytvářející návyk na silně slazené pokrmy. Protože produkt Natural neobsahuje žádná přidaná sladidla, je jeho sladivost asi o 40 % nižší než u Čekankového sirupu Originál. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Složení: extrakt z kořene čekanky (51 %), rozpustná vláknina Jedná se o čistý produkt bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, vhodný pro vegetariány i vegany, bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry v množství pouhých 8 %. Doporučené dávkování: 10-25 g denně Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Země původu primární složky: EU Skladování: mimo dosah malých dětí, v originálním balení, při pokojové teplotě, chránit před přímým světlem a vlhkostí. Případný sediment nebo kolísání barevného odstínu způsobené přírodním původem produktu není na závadu.

Sladidlo z čekanky NATURAL 350g - DMT 5/2024

Skladem

99 Kč bez DPH: 88 Kč

Detail

Maca peruánská červená gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Červená Maca je sice pěstována méně, ale i tak se může pyšnit řadou vlastností, které působí příznivě na lidský organismus. Je dobrá k navýšení energie, zmírňuje příznaky menopauzy, podporuje zdraví prostaty a posiluje paměť.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized červená, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 69 Kč

logo
logo
logo
logo