Superpotraviny

Štítky

Cena

Od
Do
Maca peruánská MIX gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská MIX gelatinized, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Quinoa černá 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa černá je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo na sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa černá 100 % Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.   Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.   Výživová hodnota (na 100 g)  Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa černá 25 kg

6 888 Kč bez DPH: 6 150 Kč

Detail

Maca peruánská žlutá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized žlutá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská extrakt, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská extrakt, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 1441 kJ / 343 kcal Tuky 0,98 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 70 g z toho cukry 3 g Bílkoviny 13,7 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Maca peruánská černá gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Maca černá působí na regeneraci, afrodisiakum, očista, energie, vitalita, hojení ran, zmírnění negativních následků chemoterapie, klouby, kosti, pokožka a jiné. Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů.a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized černá, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.
Quinoa červená 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa červená je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo na sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa červená 100 %     Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem. Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.       Výživová hodnota (na 100 g)     Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa červená 25 kg

8 120 Kč bez DPH: 7 250 Kč

Detail

Quinoa bílá 25 kg Objevte kouzlo této zdravé a chutné obiloviny. Quinoa bílá je skvělou alternativou přílohy k rýži nebo těstovinám. Pyšní se bezlepkový složením, takže si ní mohou pochutnat i celiaci. Po uvaření je jemná, nadýchaná s lehce oříškovou chutí, která pozvedne mnohé pokrmy. Kromě přílohy je skvělou přísadou na zdravé rizoto nebo sladký nákyp. Jejím vařením navíc nestrávíte více než patnáct minut a není nutné ji dopředu propírat či namáčet.   Složení: quinoa bílá 100 %     Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.   Víte že? Červená quinoa je stejně jako běžná quinoa bílá a netradiční quinoa červená bezlepková, dobře stravitelná a výživově velmi hodnotná pseudoobilovina. Liší se od sebe nepatrně svou konzistencí: červená quinoa zůstává v uvařeném stavu o něco pevnější a křupavější. Quinoa má původ pěstování v jihoamerických Andách, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů. Pro tehdejší civilizace byla po bramborách druhou nejdůležitější plodinou. Inkové ji nazývali „matkou všech obilnin“.         Výživová hodnota (na 100 g)     Energie 351 kcal Tuky 5 g z toho nasycené MK 0.5 g Sacharidy 59 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 15 g Sůl 0.02 g

Quinoa bílá 25 kg

3 920 Kč bez DPH: 3 500 Kč

Detail

Maca peruánská červená gelatinized, prášek 100 g Kořen Macy byl používán Peruánci jako afrodiziakum k léčbě různých zdravotních potíží (menstruace, menopauzy, anémie, ale také ke zlepšení paměti a ke zvýšení fyzické síly( Maca se doporučuje lidem, kteří trpí únavou nadledvin, protože pomáhá tělu se přirozeně přizpůsobovat stresujícím faktorům. Kořen Macy má širokou škálu odstínů, ale obecně se Maca dělí na červenou, žlutou a černou. Nejčastěji se pěstuje žlutá Maca.  Červená Maca je sice pěstována méně, ale i tak se může pyšnit řadou vlastností, které působí příznivě na lidský organismus. Je dobrá k navýšení energie, zmírňuje příznaky menopauzy, podporuje zdraví prostaty a posiluje paměť.  Kromě prášku existuje i gelatinizovaná Maca. Kořen Macy se nejprve vaří a poté se pod tlakem odstraňuje veškerý obsah škrobu. Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Další výhoda gelatinizované Macy je lepší koncentrace živin.  Gelatinizovaná Maca má více živin, například minerálů a nejvíce je vhodná pro ty, kdo má citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.   Složení: 100% Maca peruánská gelatinized červená, prášek  Produkt může obsahovat stopy arašídů, ořechů a sezamu   Výživová hodnota na 100 g Energie 147 kJ / 35 kcal Tuky 0 g z toho nasycené MK 0 g Sacharidy 7 g z toho cukry 5 g Bílkoviny 1 g Sůl 0 g   Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně Maca prášek můžeme rozmíchat ve vodě, přidat do müsli, smoothies, salátů, koktejlů, jogurtů, do kaší atd.

Stáhněte si náš Katalog

V katalogu najdete náš sortiment

Více info

picture

Přepravní služby

picture

GLS

logo
logo