Zboží v akci

HOŘKÉ ČOKOLÁDOVÉ PLÁTKY MÁTOVÉ 200G - DMT 12/2023 Hořká čokoláda s mátovou náplní. Opravdu vynikající kombinace čokolády a náplně.
Sleva VÝPRODEJ
Vánoční želé v cukru 210 g
VÝPRODEJ

Vánoční želé v cukru 210 g

Skladem

98 Kč 109 Kč bez DPH: 88 Kč

Detail

Bonbóny s citronovou příchutí 200g
Sleva VÝPRODEJ

Bonbóny s citronovou příchutí 200g

Skladem

48 Kč 53 Kč bez DPH: 43 Kč

Detail

Bonbóny s mátovou příchutí 200g
Sleva VÝPRODEJ

Bonbóny s mátovou příchutí 200g

Skladem

48 Kč 53 Kč bez DPH: 43 Kč

Detail

Bonbóny s příchutí třešně 200g
Sleva VÝPRODEJ

Bonbóny s příchutí třešně 200g

Skladem

48 Kč 53 Kč bez DPH: 43 Kč

Detail

Bonbóny s citronovou a pomerančovou příchutí 175g
Sleva VÝPRODEJ

Bonbóny s citronovou a pomerančovou příchutí 175g

Skladem

48 Kč 53 Kč bez DPH: 43 Kč

Detail

Vánoční želé mix tvarů polomáčené 215 g
VÝPRODEJ

Vánoční želé mix tvarů polomáčené 215 g

Skladem

107 Kč 119 Kč bez DPH: 96 Kč

Detail

Adventní kalendář licence 75g - LOL - DMT 5/2023 Mléčná čokoláda. Kakao: nejméně 30%
Sleva VÝPRODEJ

Adventní kalendář licence 75g - LOL - DMT 5/2023

Skladem

30 Kč 59 Kč bez DPH: 26 Kč

Detail

Arašídy nesolené s olejem 0,5 kg - DMT 4/2024 Podzemnice olejná (Arachis apogea) je plodina z čeledi bobovitých z Jižní Ameriky, její plody jsou typické svou vrásčitou, měkkou skořápkou tvaru přesýpacích hodin. Zavrtává se 3–6 cm hluboko do půdy kde se vyvine lusk, obsahující 1–7 semen, obalených červenofialovým osemením. Rostlina vyroste nad zem, po zvadnutí se stonek prodlouží, stočí k zemi a zaklíčí v půdě. Tato semínka se vyvíjí pod zemí. Když jsou zralá, změní se poldy uvnitř z bílých na světle hnědé. Od setí do sklizně uplyne čtyři až šest měsíců, to závisí na druhu. Dobře zavlažovaná písčitá půda s jílem a pH od 6 do 6,4 je pro podzemnici ideální. V některých zemích se sklízí dvakrát ročně, mimo jiné v Brazílii. Poprvé v prosinci až lednu, podruhé v červnu až červenci. Nejdůležitějšími vývozci jsou: Indie, Senegal, Malawei, JAR, Súdán, USA, Brazílie, Nigerie a Čína a nejdůležitějšími dovozci jsou Francie, Velká Británie, Německo a Nizozemí. V Americe se šedesát procent podzemnice používá jako potravina. Zbytek se použije na setbu, krmení dobytka a olej. Podzemnice je bohatá na energii: jeden díl podzemnice má stejnou energetickou hodnotu jako dva díly hovězího, jeden a půl dílu sýru Cheddaar, 9 sklenic mléka, nebo 36 středně velkých vajec. Své využití našla podzemnice i v kosmetice, kde se používá arašídový olej. Ten zásobuje pleť vitamíny a nenasycenými mastnými kyselinami. Také se přidává do léčivé měsíčkové masti. Burské oříšky obsahují i vitaminy skupiny B (B1, B2 a B6) a malý podíl vitaminu A a C, ale také velké množství kalorií a tuků. Také největší množství niacinu, látky známé též jako vitamin B3. Nedostatek niacinu se projevuje suchou, popraskanou, zarudlou pokožkou, svalovou ochablostí a dyspepsií a v extrémních případech může dojít ke vzniku choroby známé jako pelagra, dermatitida a demence. Jsou velmi bohaté na draslík, ale chudé na sodík (nejsou-li solené). Obsahují velké množství fosforu, vápníku, hořčíku a železa. Jsou jedinečným zdrojem stopových prvků, například zinku, mědi a manganu, kterých mají dokonce více než ryby či maso. Blahodárné účinky: protirakovinné, protizánětlivé, antioxidační, detoxikační, prospívá srdci, pleti, mozkové činnosti a imunitě, udržuje hladinu cukru v krvi. Arašídy loupané pražené nesolené s olejem - suché skořápkové plody
Sleva

Arašídy nesolené s olejem 0,5 kg - DMT 4/2024

Skladem

55 Kč 69 Kč bez DPH: 49 Kč

Detail

Sladidlo z čekanky Klasik 350g Nový Klasik vylepšuje vlastnosti původního produktu snížením obsahu sacharidu o 1,5% a zvýšením množství vlákniny až na 63,5%. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné vlákniny, sníženou energetickou hodnotou a malým obsahem klasického cukru. Chuťový profil je velmi příjemný, nově doladěný sladidlem ze stévie. Klasik se tak stává výrazně zdravější alternativou cukru, medu a také řady sirupů s vysokým obsahem cukru a fruktózy, jako jsou agávový, datlový nebo javorový sirup, protože obsahuje v průměru o 3,5x méně sacharidů a mnohonásobně více prospěšné vlákniny. Sladidlo z čekanky Klasik lze nyní použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými běžným cukrem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Doporučené dávkování 15 - 30 g denně. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 51%), rozpustná vláknina, sladidlo steviol-glykosidy, zvlhčující látka glycerol, karamel. Uchovávejte v temnu a chladu. Případný sediment není na závadu. Vyrobeno v České republice.
Sleva VÝPRODEJ

Sladidlo z čekanky Klasik 350g

Skladem

107 Kč 119 Kč bez DPH: 96 Kč

Detail