Vyrábí se za studena, z čerstvého, ručně lisovaného kořene zázvoru v BIO kvalitě. Vylisováním získáme žlutou, olejnatou a vysoce a štiplavou šťávu, kterou zahušťujeme cukrem. Díky tomuto procesu je Syrob Zázvorový nejen chutný, ale i bohatý na zdraví prospěšné látky.
Odkud pochází zázvor, který zpracováváme
Zázvor z několika posledních šarží jsme dovezli z Peru. Tento peruánský BIO zázvor je sice menší než běžně dostupný asijský zázvor, ale má sytější barvu a výraznější aroma. Díky tomu má náš Zázvorový Syrob svojí typickou chuť.
Kitl Syrob Zázvorový se stal nejlepším nealkoholickým nápojem Libereckého kraje pro rok 2014.
Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.
Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj.