Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji, které zde zákazník uvede, se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Provozovatel elektronického obchodu je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona.

Osobní údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail, popř. bankovní spojení, IČ, DIČ, apod.), které jsou součástí objednávky nebo nám byly sděleny při registraci zákazníka, jsou považovány za důvěrné a jsou chráněny proti zneužití.

Údaje o zákaznících nebudou sdělovány třetím osobám kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (banky, přepravci, Česká pošta apod.) a to pouze v nutném rozsahu.

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Při registraci budete dotázáni, zda si přejete zasílat novinky, akce, slevy.
Podle novely zákona č. 480/2004 Sb. je možné využít elektronického kontaktu pro potřeby šíření obchodních sdělení, týkajících se výrobků a služeb poskytovaných na těchto stránkách formou nabídkových e-mailů. Každý novinkový mail obsahuje vždy krátký návod k odhlášení odběru. Pokud se rozhodnete od zasílání těchto mailů odhlásit, bude jejich rozesílání okamžitě zastaveno.

KONTAKTY
+420 724 277 119
obchod@zdravyachutnysvet.cz
SLEDUJTE NÁS
+420 724 277 119 obchod@zdravyachutnysvet.cz